ГЕРБ възроди спорта в градовете, които бяха изпаднали в дълга

...
 ГЕРБ възроди спорта в градовете, които бяха изпаднали в дълга
Коментари Харесай

Христо Иванов, ГЕРБ-СДС: И във футбола, и в политиката играта трябва да е отборна, а целите – високи

 „ ГЕРБ възроди спорта в градовете, които бяха изпаднали в дълга заспалост, елементарно е да критикуваш, мъчно е да съграждаш и да вървиш напред “, безапелационен е капитанът на „ Етър ВТ “

 „ Вече от 24 години съм във футбола, живях и работих в доста градове. Свидетел съм на всичко, което се промени в областта на спорта, откогато ГЕРБ стана водеща политическа мощ. Много футболни градове в България бяха изпаднали в някакъв тип заспалост, в тях нищо не се случваше, базите се рушаха, стадионите пустееха. Когато партията на Бойко Борисов пое властта, нещата започнаха бързо да се трансформират. Почти няма обитаемо място, в което да не е вложено в спортна инфраструктура, построяват се и се възобновяват бази, вършат се игрища, възраждат се клубове. Футболният живот възкръсна в градове с обичаи, които бяха замрели ”. Това съобщи  Христо Иванов  в изявление пред „ Борба ”.

Той даде за образец Русе, Враца, Горна Оряховица, Елена, Криводол, Сливен, Стара Загора, Велико Търново и доста други.

„ Избрах да вляза в мощния тим на ГЕРБ-СДС за идните избори на 2 октомври, тъй като знам и мога да дам доста от себе си както на футбола във Велико Търново, по този начин и за развиването на града и страната ни. От мрънкане и мнения във Facebook няма никакъв смисъл. Лесно е да критикуваш и да не правиш нищо, мъчно е да съграждаш и да вървиш напред. Аз предпочитам второто ”, безапелационен е капитанът на „ виолетовите “.

Той е уверен също, че и във футбола, и в политиката играта би трябвало да е отборна, а задачите високи.

Христо Иванов среща напълно поддръжката на фамилията си, на приятелите си, както и на напълно непознати хора и има вяра, че единствено ГЕРБ-СДС може да сформира устойчиво държавно управление, с цел да излезе България от хаоса и безвремието от последните седем месеца и да тръгне още веднъж напред.

Капитанът на великотърновския „ Етър “ знае, че същинската и виновна работа следва след 2 октомври. Но си дава обещание, че ще намира време, с цел да води фамилията си на обичаните им пътешествия, ще е повече време с децата и обичаната си жена и в никакъв случай няма да спре да учи своите момчета, че човек е толкоз огромен, колкото са огромни фантазиите му.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР